Rapport del 1: Äventyret i Västerås i onsdags!

Min kära kompis Linnsen har ju redan jamat lite om vad vi haft för oss i Västerås:
Matte, Linnsens matte, Stora matte och Wikki FlatCat åkte nämligen dit för att lyssna på Susanne Hellman Holmströms föreläsning ”Varför gör katten så?”…

Men först började vi med en smarrig enchiladas på Saffets! Personalen tittade nyfiket på Wikki FlatCat och log glatt – sådana kattgäster var det OK att ta emot inne på restaurangen!

Sedan var det gott om tid innan föreläsningen, så vi började med att tassa runt i staden, vilken tur att Linnsens matte bott där tidigare och hittade! Mjau, mattes kusin Filip kom också med, han och matte slank iväg efter en geocache… Men jag (FlatCat) tittade mig omkring! Klättrade t ex upp i en vacker blommande Magnolia! Och var på vippen att blåsa ned i ån!!?
 
Sedan bar det av till Länsförsäkringars lokal där föreläsningen hölls – oj, det kom cirka 100 personer som alla betalade 20 kr i entré som sedan skänktes till katthem i Västmanland! HurrJam!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Rapport del 1: Äventyret i Västerås i onsdags!”

  1. Det lät gott med Enchiladas *slickar mig om nosen*
    Min matte ska visst på den föreläsningen oxå när den kommer lite närmre oss 🙂
    Vad bra gjort att pengarna dom fick in på inträdet skänktes till katthem i Västmanland !

  2. Så trevligt vi hade i Västerås Wikki! 😀
    Klart att du skulle låna bilden!

    Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *