Öppet Hus idag på Örebro Katthem!

Mjau, det är det förresten ALLA söndagar mellan kl 13-16.
Välkommen att hälsa på:

Telly som flyttat ned på katthemmet för bara ett par dagar sedan!
 Vackra Malika!

Coola killen Faara – eller gose-bånsen Amos:
 Mjau!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Öppet Hus idag på Örebro Katthem!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *