Solkatt!


Mysko att min skugga har svansen rakt upp när jag har den i krok? Att skuggan har öronen upp när jag har vikt ner dem??? Hmmmm…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Solkatt!”

  1. Jätteskumt! Men skuggor kan nog leva sina egna liv. Vore intressant att studera fenomenet!
    *Tänker**Filosoferar* gör Fjutten 🙂

  2. Visst är det konstigt, men skuggan kanske lever sitt eget liv lite.

    Pst: har du hört dagens nyhet om en brand i ett flerfamiljshus, en av de boende där berättar om hur hon hörde katter skrika. Det är ju alla kattägares mardröm. Låt oss knäppa våra tassar i en bön att de nu har det bra.

    1. Mjau, är det branden i Edsbyn eller? Måtte de vara utom fara!!! *knäppta tassar* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *