DansDags!!!

Alla stilar är tillåtna!

Nu kommer Jansson och Pejst tassandes genom Varbergaskogen, de har plockat med några färska skogsmöss som de ”snavat över” på vägen! Väsbyligen, dvs  Felicia och Sigrid samt Smulan (Nyaste tillskottet i Väsbyligan!) kommer också på en jamare! Av Pelle Boman fick jag också en ytterst delikat musling! Dessutom kommer här Smulan från Hisings-Backa också! Nu är det TRE Smulan minst på festen!!! ♥ Också kommer nästa liga: Självaste LIGAN med Vitöra i täten!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “DansDags!!!”

 1. JÄTTEGRATTIS till dej Wikki!
  Hoppas att det är ok att jag som hund tassade förbi en snabbsväng. Vet ju att många katter är rädda för oss hundar.
  Ha en trevlig fortsättning på festen!

  1. Mjau, men många av oss har ju och är vana vid hundkompisar och tog det ju lugnt när jag fått presentera dig! Det jamar ju status bland oss katter att du är en hittekattshjälpande hund! Då är vi inte rädda, tvärtom! Tack för visiten Sigge! NosPuss Wikki

 2. Mjau, här kommer vi tassandes lite för sent kanske, men vi har haft lite att pyssla med under dagen, måste ju ha lite pressenter med oss till dig Wikki, som fyller år.
  Hurrjam hurrjam hurrjaaaaaam
  Grattis till dig Wikki.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *