En så fin present och en fin fest!

Husse Björn hade skickat katterna Solise, Vilda, och Elvan med Gosan i spetsen att lämna en högst speciell gåva: ”Stort Grattis! Så i present vill jag ge Wikki 10 hittekattsband som kan delas ut till de människor som vill visa att de bryr sig om katter men kanske inte har pengar till bandet.” – åh jag blir så rörd och ödmjuk inför en sådan generositet, det blir ju en trippelpresent!!! Tack älskade vänner!

Sigge Svamphund tassade också in på festen, men stannade hänsynsfullt bara en kortis eftersom han märkte att några katter blev lite rädda – tänk vilken nobel och hänsynsfull kattvänlig skällis! ♥
Hoppsan, jag tror att Tanja hittat saker med lite för mycket kattmynta i, det är nog bäst att jag ber ett par stadigare kamrater som tar ut henne på en uppfräschande promenad?!!

Men nu ska vi allihop kila upp på taket och dansa tills det ljusnar! Dui och Deco har just kommit och fler blir det säkert, så nu måste jag flytta undan datorn för DJ Cattico behöver plats!!! ♥♥♥

Nu kom Max & Måns, Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan, Nea och Simba också!!! Kommer mer festrapport och försenad Västerås-rapport i morgon! Let’s party!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *