Serena opereras…


Den lilla röda kattflickan Serena är på operationsbordet igen, och håll tummarna allesammans att det går bra för henne! I samband med dagens såromläggning (Jag har berättat om henne HÄR om du missat det, och bilden är från det första veterinärbesöket.) tittade veterinären nogrannare på bulan i ljumsken som hon har så ont av, och det visade sig vara något slags bråck! Det ledde till att planerna ändrades, Serena blir kvar hos veterinären Ingrid och hon röntgar, öppnar och gör vad hon kan för att försöka åtgärda bråcket omgående i kväll!!!! Sedan får Serena stanna över natten för eftervård. Heders åt en så engagerad och empatisk veterinär!!! Vi jublar!!!

Vill du ge Serena hjälp med en slant till veterinärvården?
Bidrag mottages tacksamt till Örebro katthems pg: 28 88 67-5 ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Serena opereras…”

    1. Jamar miljoner tack till dig, snälla och generösa vän! ♥ Älskar dig för ditt goda hjärta! NosPuss Wikki

  1. Hoppas att allt går bra. Matte hade gärna tassat över lite pengar men det ser tight ut just nu, så vi får spinnheala för Serena så mycket vi bara kan istället.

    Basco

    1. Mjau, jag vet att ni hjälper till på många andra sätt! Det räcker bra, tycker jag! *kurr* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *