I Sörens auktionspaket 3

Här är tre småsaker (Wikki Flat Cat ingår inte, hon bara vaktar sakerna!) som ingår i auktionspaketet:

Katten Sippos eminenta bok ”En katts betraktelser”, som jag kan rekommendera å det varmaste! ♥

En udda svart porslinskatt med blått skimmer i öronen och ansiktet, men det gick inte så bra att få det att synas i bild…

Och så en äggklocka i vit kattmodell med en störtskön butter uppsyn!

HÄR kan du läsa mer om auktionen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *