En ny kompis: Swea med familj!

Den sötaste kattungebloggen på riktigt länge: Sweas skenungar! Läs om persern Swea som lurade alla! Vackra bilder och kattungemys med en härlighumor! Den här bloggen kommer jag att följa! ♥ ”Ge hit min unge!” beordrar bestämda Swea:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En ny kompis: Swea med familj!”

    1. Mjau, de har sina hyss och att bli med kattungar är ett diskret men kvickt jobb bara mamma och pappa katt får en chans… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *