Ny försäkringsform hos Agria

Och det första som slår mig är ”Oj vad kan det kosta???!”

Agria skriver på sin hemsida om nya kattförsäkringen: ”Nu blir det enklare för landets djurägare att välja försäkring. Den 1 april lanserades nya Agria Veterinärvård: en unik kattförsäkring som täcker fler behandlingar, har färre undantag och ger samma skydd under hela djurets liv utan att det årliga ersättningsbeloppet sänks när djuret blir äldre.”

Jag gillar starkt att fler skador och sjukdomar numera täcks av försäkringen – Agria har lyssnat med veterinärer (Och säkert gjort en betydande analys av förekommande skadefall) och t ex ortopedioperationer som höftledsimplantat  och avancerad cancerbehandling ingår i den nya försäkringen.

Steg två i detta som jag också uppskattar är att alla som redan har Agrias kattförsäkringar successivt kommer att få sina omsydda till den nya modellen, och få bättre skydd. Det kommer alltså att komma in i min försäkring också. Skönt att veta att mitt försäkringsvärde inte kommer att dala. (Jag vet ju i och för sig att i mattes hjärta blir jag  bara dyrbarare och dyrbarare!)

Frågan är ju bara hur det kommer att avspeglas i försäkringspriset… Jag vet att många redan idag har svårt att avsätta pengar just till försäkringen och ångrar det bittert om en olycka sker med katten. Agria har möjlighet till månadsbetalning och det tycker jag man ska utnyttja i så fall – har husse/matte råd med chips, vin eller nöjen för en massa slantar varje vecka så bör man kunna budgetera försäkringspengar till sin katt också!

Undrar just hur Agria har upplagt om man skulle vilja ge försäkringssponsring till en katthemskatt?! Jag måste forska lite!!! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ny försäkringsform hos Agria”

  1. Vad jag förstod av Agria så gick våra försäkringar över till det nya nu när de skulle förnyas. Matte ringde och pratade med dem för hon ändrade till ett högre försäkringsbelopp på mig. Jag, Mårrgan och Bosse är försäkrade där. (Wilma har en gammal försäkring i annat bolag). Nu har vi flerkattsrabatt och Bosse och Mårrgan har fortfarande lite kattungerabatt och sen har vi alla tre rabatt för chip/märkning men vi betalar 2000:- /år för alla tre och då har vi det högsta försäkringsbeloppet. Priset hade inte ökat något från förra perioden.
    *nosbuffar*

    1. Mjau, det blir ju lite rabatt när man inte nyttjat försäkringen och när vi är många katter… Men det är ändå tryggt att ha den! NosPuss Wikki

  2. Hoppas det kommer fungera i verkligheten för alla som behöver det *håller tassarna hårt*. Här har vi alla fyra Svelands kattförsäkring och den känns inte dum alls. Mamma hade Agria förut men efter mycket problem av olika slag med just Agria så bytte hon och sen dess har inga problem dykt upp vilket känns tryggt 🙂 Nosgos och Mjölkisar

    1. Mjau, det hoppas man verkligen – ett bra försäkringsskydd ska ju finnas där OM man måste nyttja det. Men man hoppas ju alltid slippa sådana bekymmer! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *