SMS-rösta på Kjelle Bus VÅRBILD!

Nu måste vi ju bara hjälpa Kjelles matte att vinna den där kameran! Det kan vara värt en SMS-röst! Det kostar 5 kr plus trafikavgift bara.

Du kan se alla 15 finalistbilderna HÄR i Hallandsposten, men det kan ju inte hjälpas att jag tycker att Kjelles bild onekligen är absolut BÄST:

Så här SMS-röstar du:

Skriv ”HP FANGA 2” och sedan ditt namn och din adress i ett SMS.
Skicka det till telnr 72099 – klart! Enkelt eller hur? Be alla du känner att rösta! ♥

Tävlingen pågår ända till den 25/4. (Det framgår inte av tävlingssidan om man får skicka hur många SMS man vill – så jag antar att det inte finns någon begränsning? Är ju inte så erfaren av sådana här tävlingar!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “SMS-rösta på Kjelle Bus VÅRBILD!”

  1. Tackar och bockar för att du hjälper mig att fiska röster till min vårbild !
    Nu är det bara att hålla klor o tummar i kors på att vi vinner kameran , fast det hade ju så klart inte varit dåligt att vinna en picknick korg full med godsaker heller 🙂

    1. Mjau, det kanske är kattgodis i korgen??? *spinner* Vilken picknick vi skulle kunna ha i så fall? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *