Kattokopter ny transport till festen!

Mjau, Nova och jag har ju nära till att åka buss till Tarzans födelsedagsfest i dag, men för er som är långväga, så har vi fixat en ny transportpartner:

Smirre KattPilot har en fiffig korg som hissas ned till fönstersmygar, balkongkanter, takutsprång och portar, och detta är en mycket diskret kattokopter med låg ljudnivå, så den stör inte dina människors nattsömn! Vi ses på festen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Kattokopter ny transport till festen!”

    1. Mjau, utsikten är grandios och resan mjuk! Smirre är en excellent och rask pilotkatt! NosPuss Wikki

  1. Och vi som hade tänkt ta färdtjänst…. Hoppar ni ner och hämtar oss också?
    Tasskram

  2. Härligt färdsätt, har alltid velat se vad fåglarna ser när de flyger. Kanske vi kan ta några fjäderfän i flykten och ha som present?

  3. wow härligt. Hälsa Tarzan. Sören är i Umeå nu och han fyller 2 på Söndag. Kanske dyker det upp ett gäng där också. Jag har gjort en bild på honom att hänga upp på utställningen och Facebook så klart. I pic vik. Den skulle ni inte tipsat om. Suck. Synd att dom lägger ner.
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *