Dubbelfniss…

Man måste ha HUMOR för att gilla DET HÄR! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Dubbelfniss…”

    1. Mjau, när humor och allvar kan gå hand i hand så fångas känslor – hellre det än ironi och sarkasm, som bara blir burdus! NosPuss Wikki

  1. Haha! Det var väl inte riktig så det gick till när Petra Mede blev med katt?

    Vi skrattade gott åt klippet! När jag är som busigast blir mamma så less ibland. Lösningen brukar bli en promenad i selen. Nu har dessutom mina favoritträd töat fram så att jag kan klättra!

    1. Mjau, lova mig bara att inte klättra högre när du har koppel än att matte kan nå dig och trassla ut dig i fall du skulle fastna med selen! ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *