Katten Coppelius kattnappar stickade saker…

Idag berättar Sundsvalls Tidning om den företagsamma birman Coppelius som bär hem stickade fynd till sin husse Richard:

Vantar, mössor och halsdukar tycker denna kloka kattpojke att husse behöver! En del av sakerna ser helt nystickade ut!!! Tänk vad gåtfullt vi katter kan bete oss?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Katten Coppelius kattnappar stickade saker…”

 1. Sv: Findus hade njursvikt, skyhöga världen och även om det inte syns så jättetydligt på bilden så var han jättemager, trött och tufsig i pälsen…det var så sorgligt. Tack <3

 2. COPPELIUS MÅR BRA ENLIGT VETRINÄR ,HAN DRICKER, ÄTER BRA KAMMAS UR VECKOVIS !
  INNAN DU GÖR UTTALANDE SÅ BÖR DU VETA VAD DU SKRIVER OM!

  1. Hej Richard, Coppelius husse! Jag ber djupt om ursäkt för missförståndet som uppkommit på min blogg i inlägget! Den kommentar som gjorde dig upprörd och ledsen hamnade lite anonymt och olyckligt under inlägget om din fina – och som så tydligt syns friska och helt välmående – katt Coppelius, men hörde inte alls ihop med inlägget egentligen! Jag har förtydligat kommentaren med kattnamn och länkar nu – det handlade nämligen om kattten Findus som efter 10 års gott liv lämnat sin matte i sorg och saknad, och svarskommentaren var avsedd att trösta henne! Hoppas det kan få dig att förstå att hela inlägget bara är postivt och vi tycker du har en störtskön cool katt! Klappa Coppelius från oss! NosPuss Wikki

  2. Hej Rickard, vår familj har läst och kollat på datorn om din fina Birma Coppelius och tycker det är himla roligt det han tagit sig för. Det stämmer så med vad vår Birma Coppelia gör. Vi undrar nu var du har köpt Coppelius? Coppelia hade nämligen en bror i samma kull som hette Coppelius. Inte ett så vanligt namn. Vi köpte henne i Gävle november 2005. Coppelia hämtar inte hem vantar, sockar osv. Men hon tar våra och bär omkring på på nätterna och samlar i sitt ”hus”. Om vi saknar några så hittar vi dom i hennes hus. Det kan vara vantar, pannband, stickade armband (typ svettband) osv. Barnen har tidigare stickat saker till henne som hon fått som leksaker. Hör gärna av dig till mig! Mvh Gunilla Bergström

   1. Det stämmer ,han kommer ifrån Gävle och de kommer från samma kull och visst är det märkligt! Men roligt…

    Mvh . Richard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *