Håll tassarna för Theo idag!

Minns ni Theo, katten som fick ett så allvarligt benbrott att en metallskena måste opereras in i hans ben? Idag ska han på röntgen och se hur benet läkt! Röntgensvaret är avgörande för hur länge han måste vara i den tråkiga buren…

Jag följer spänt Theos Facebooksida och ska tassa en liten bit av min veckoranson dentabitspengar till Theos konto, i fall det kan hjälpa till – Theo har nämligen under väntetiden tagit av sina insamlade slantar och hjälpt en annan kisse att få behandling för urinsten! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Håll tassarna för Theo idag!”

  1. Du, kan inte Snuffe fonden ge ett bidrag till den fantastiska tjejen som räddat Theo. Nu är det åtminstone två operation a 1200 sek styck som behöver göras eftersom benet inte skapar kalk (eller hur det nu var) pga att lagningen är för bra gjort… Jag har nyss pyttsat in en lite större slant till henne men får nog göra något mer. Men Snuffefonden, hur gör man för att söka till bidrag alt kan man söka å någons vägnar? Jag skulle stödja att Lily som hjälper katten Theo får bidrag!!! Vänliga hälsningar Karlavagnen och Nisses matte.

    1. Mjau, vi hade en bamsig insamling till första operationen, och så har jag ju startat Sörens Födelsedagsauktion, så visst ska Theo få hjälp av oss! ♥ NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *