Håll Din Tass över Gustav!


Vår vän Gustav är på Djursjukhuset – jag healingspinner allt jag kan! – snälla SkaparKatten, vi tycker så mycket om Gustav vår kloke vän och vill ha honom frisk och stark hem till sin familj igen! Vaka över honom och hjälp honom att bli bra! Det är vad vi önskar, alla bloggvänner!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

22 reaktioner till “Håll Din Tass över Gustav!”

 1. Vi healingspinner för fullt! Och så har vi skickat tröstbuffar till Gustavs stackars matte. Hoppas det snart kommer glada nyheter om fine Gustav.

  1. Mjau, vi hoppas också på goda nyheter – allra minst stabila sådana vore skönt!? TassKram Wikki

 2. Här håller vi alla tassar vi kan för Gustav och skickar över massor av spinnhealing och kurrterapi och ett gäng tröstande nosbuffar till hans oroliga tvåbeningar.
  *nosbuffar*

 3. Känner man efter riktigt noga så skakar marken lite…….. Vi stämmer in i spinn-healingskören från vårt hörn av landet, bli frisk nu, Gustav!!!

 4. Fina kloka Gustav… :/

  Han bara MÅSTE bli frisk! Vi spinner oavbrutet för honom här hemma! ♥

 5. Oj, så förskräckta vi blev när vi läste om Gustav. Vi var tvungna att genast tassa över till honom och läsa mer. Vi håller tassarna allt vi kan för att vår fine kompis snart är hemma igen. Kurr och burr.

  1. Mjau, jag hoppas att allt går bra – låter så ruskigt att kräkas blod, burr! *spinner instensivt* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *