Grävskopa komplett med grävmaskinist sökes!

Mjau, nu är det inte så att jag behöver hjälp att skotta runt i kattlådan!

Men jag hoppas det kan finnas något grävmaskins- eller entreprenadföretag som kan tänka sig att sponsra Norrtälje katthem med lite grävhjälp nu när de ska bygga sina rastgårdar!

Katthemmets Cecilia skriver ”Har vi någon bland oss som har tillgång till en grävskopa? Vi måste hyvla bort 2 dm av marken innan vi kan bygga utegårdarna, för det är för geggigt. Om en firma ska göra det kommer det att kosta 20 000 i enbart arbetskostnad. Sen måste man lägga geoduk och makadam. Maila till katthemmet om du vet något: info@kattcenter.se ” – hoppas någon grävande person läser detta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *