Ballkongfästingar????

Matte fick plocka en jättestor fästing på Nova häromdagen – Nova som inte ens varit ute på promenad något, annat än på balkongen, sedan sist vi var på Landet… Nova uppskattar nämligen inte alls så väldigt att gå ut i koppel här i Vivalla, den som var ute på vift i området senast var ju jag!!!

Följdaktligen har vi annars funnit arten ”Balkongfästing”, om det inte är så att det är en ”hopp-fästing” som jag fått på mig ute och som sedan skuttat över och satt sig på Nova om jag kom in med den i bagaget?!!!
   
Jag som tyckte att jag hade säkrat området grundligt med nosologisk kotroll?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Ballkongfästingar????”

 1. Något man kanske inte vet är att de faktiskt kan flyga 🙁
  Det sa de när min matte fått en på Balkong & tyvärr dessutom Borrelis/Nospuss

  1. Oj, stackars matte att få flygande borrelia, vilket lömskt angrepp! *tröstbuff* NosPuss Wikki

 2. Här tror vi (är nästan säkra) på att du har tagit med den in och att du sen har ”lämnat den” någonstans, på en matta, filt eller liknande och sen har den krypit upp på Nova. Matte berättade att hennes kullsyskons skällisar ofta lämnar fästingar både i soffan och i sängen.
  *nosbuffar*

  ps. Tack för att ni kom till festen och hälsa Tanja att musfileerna gjorde verkligen succe! *slick om nosen*

 3. HU!!!! Bäst att se upp då, eller snarare verkar det vara fästingarna som ser upp :O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *