Dags att vårfixa balkongen?

Mjusch så tråkig vår balkong ser ut efter vintern… Jag ska be matte ta ”Före” och ”Efter”-bilder när vi sätter igång att dona – just nu samlar vi kraft, idéer och material till uppsnyggning! Novas balkonghylla ska få sköna mattor att ligga på, matte har köpt en sådan här:

http://www.rusta.se/images/products/45302563_l.jpg

En enkel ryamatta från Rusta, visst ser den skön ut?
Bordet på balkongen ska få en ny duk (Den gamla duken har  blivit alldeles grå, det syns på bilden från förra veckans inlägg.) och om ett par veckor ska vi få hem växter till balkonglådorna. Kattmynta kanske?!! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *