Vårtrötthet?

Känner ni er som ballonger utan gas eller bilar utan bensin ibland? Just idag känner jag mig som att jag lagom orkade krafsa över det jag gjort i kattlådan och sedan stappla ut på balkongen och bara flämtande dra in vårluften… och somna där i solstrimman.

Jag blir ledsen när jag tänker på att jag borde skriva ett illjamande protest-inlägg till Kattstallets stöd, nu när de fått sin lokal uppsagd. Jag blir utmattad bara jag tänker på det. Jag borde jama högt grattis till Indras och Bastians matte som fyller år idag. Egentligen borde jag ha bevakning på alla bloggvänners och deras hussars och mattars bemärkelsedagar – i rättvisans namn?

Jag får morrhårsdarr när jag ser mina sextio utkast till blogginlägg men inget blir klart? Ibland slår våren knockout på en?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vårtrötthet?”

 1. Såklart att vi alla är o-gasade ballonger emellanåt! Det är tillåtet även för en Bloggkatt!
  Bara NJUT av första riktigt värmande vårsolen, problemen finns kvar imorgon (och säkert i övermorgon också!).
  En liten glad nospuss får du från oss

 2. Kan inte annat än att hålla med Wikki.
  Men nu skall det ju äntligen bli Vår på riktigt så vi får tummar och tassar ur ändan.
  Kram o Nospussar från Sören o Co

  1. Mjau, ett av de bästa vårtecknine är de där lulliga flugorna som man kan jaga och ha kul med! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *