Tasseriet T8 tassar på – t o m 25/3


Allt det här och lite till kan bli ditt!
Tävla i Tasseriet T8 – till förmån för Arkösundskatterna!
Läs mer HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tasseriet T8 tassar på – t o m 25/3”

  1. Vilket fint tasseri <3 tack snälla för att ni stöttar och hjälper Östgötakatterna med A-kolonin!
    Idag ska Mammisen (nr5) och Pricken (nr6) kastreras kl 13.00.
    Håll tummarna att allt går bra!
    Nospuss
    Originalet och flera av missarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *