Varför inte för alla katthem, Strömsholm?

28/3 Förlossningar hund & katt – föreläsare leg. vet Liss-Marie Langborg
18/4 Akutsjukvård – föreläsare vet.assistent Anna Forsblom
9/5 Hjärtsjukdomar – föreläsare leg. vet Sofia Hanås

Jag fick ett blad i tassen om föreläsningar man kan lyssna på hos Strömsholms Djursjukhus. Man ska anmäla sig senast dagen innan och det kostar 100 kr inkl fika.

Spännande, tänkte jag! Men så står det ”Gratis för medlemmar i Djurskyddet Eskilstuna” – nå jam, inte för att jag missunnar deras medlemmar att gå gratis – men varför kunde det inte gälla alla djurhems/katthemsföreningar???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Varför inte för alla katthem, Strömsholm?”

  1. Det håller vi med dig om, Wikki! Alla katthem är lika viktiga och alla volontärer borde få en chans att lära sig hur man tar bäst tass om oss. Gratis för alla volontärer som anmäler sig via sitt katthem. Man skulle kunna ha en straffavgift för dem som anmäler sig men inte kommer för att minimera risken av att det står halvtomt.

    Regiondjursjukhusen där vi bor har föreläsningarna gratis, men det kostar en slant om man inte dyker upp eller avanmäler sig minst 24 timmar i förväg. Du kanske ska jama litet till dem som arrangerar föreläsningar på Strömsholm?

    Nosgos från Sollentunagänget

    1. Mjau, det borde vara MER föreläsningar om katt och gärna på temat ”Skötsel och vård av skygg katt” faktiskt! Ska allt fråga dem! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *