Tänk om man ALLTID kunde vara SUPERCOOL?!!

När jag läser allt som jamas om hur illa katter behandlas – både av okunniga eller helknäppa människor, och av stelbenta myndigheter och byråkratiskt självrättfärdigande hantlangare till desamma, så önskar jag att jag vore tuff och jättelik och supercool och kunde organisera en kattisk protestorganisation som med slagkraft och auktoritet skulle kunna klösa vett och sans i dessa beslutsfattare som fått för sig att en bra och lycklig katt är en död katt!

Varför har vi katter så små tassar och små röster?
Varför har vi inte samma värde, klass och rättigheter som hundar?
Till och med marsvin verkar behandlas bättre än katter?!
Hemlösa katter vill också leva, vill också finnas!

Var finns en politiker som står upp för oss katter, när vi redan en gång slängts ut i kylan?
Var finns en makthavare eller en företagsledare som säger ”Jag vill göra skillnad för de hemlösa katterna!”?

Jag önskar jag kunde vara så här cool och bara med ett tassvift förändra allt:
httpv://youtu.be/6u6sMDfOFdg

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *