Nu har hittekattsbanden hittat till nya ägare!

Vår stiliga kompis Kjelle har ett så klart:
…och det har även Sören Fernström, här fotad av Pumas matte:

Det fascinerande är att googla på ordet ”Hittekattband” som faktiskt matte uppfann – och inse hur det har fått spridning! Tack alla som hjälper till med det!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nu har hittekattsbanden hittat till nya ägare!”

  1. Kan tala om att matte, husse, båda killarna och jag har egna fina hittekatts band också. Fast ingen har fastnat på bild.

  2. De är sååå fina, hittekattsbanden. Tyvärr hann inte vår beställning fram till årsmötet igår, men de kommer gå åt när de än kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *