Rösta på Kjelle Bus vårbild!

Min bloggkompis Kjelle har en toppensnygg bild med på vårfototävlingen i Hallandsposten! Man kan rösta genom att tassa på HJÄRTAT och det dessutom VARJE DAG ända till 9 april! Efter det är en SMS-röstning.
Hjälp oss att rösta fram Kjelle som the Winner!

Jag har lånat bilden så att ni ska känna igen och rösta på rätt bild – klicka på den så kommer du direkt till röstningen:

Lycka till Kjelle!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Rösta på Kjelle Bus vårbild!”

    1. Mjau, vi måste ju stötta dig ända fram till SjälvKlar Vinst, kompis!!! Gissa om vi ska rösta! NosPuss Wikki

  1. Gillat Kjelles bild, har vi! Ljuvlig bild Snygg-Kjelle, vilken pose!!! Tassakramar

    1. Mjau, jag gillar utvecklingen av detta: Kjelles bild har 47 hjärtan, tvåan har 6 hjärtan…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *