Look-alike eller?


Visst är det är lite likt Sörpingskatten Måns i alla fall – fast spegelvänt:

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Look-alike eller?”

    1. Mjau, det inlägget har jag lyckats missa! Då var min upptäckt ingen nyhet alltså. Suck! Men vi fick en provpåse och jag får lite sådan mat som godis! ♥ (I övrigt måste jag tyvärr äta sådant där mot pälsbollar, vilket kanske inte är så underligt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *