I morgon kommer Tasseriet T8 för Arkösundskatterna!


Ett helt knippe katter ska inte behöva bli flera! Läs mer om dem här på Östgötakatternas blogg eller här på HitteKatteriFokus! Dessa cirka 15 vackra missar ska få chansen att finna annorlunda liv – din insats kan bidra!

Tasseriet T8 startar i morgon! ♥ Du hänger väl med?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “I morgon kommer Tasseriet T8 för Arkösundskatterna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *