Vi firar Maurice, Max och Måns idag!!!


GRATTISMJAU till Maurice! I kväll blir det fest hos Maurice som fyller 5 år! Jag gissar att Kajsa och matte Lillie har hjälpt till att förbereda festen, och att födelsedagskatten tronar bland paket och presenter!!!

Våra vänner Sörpingskatterna Max & Måns fyller ”ungefär” idag 3 år båda två! Att vara hittekatt innebär ju ibland att man måste ”ta sig en födelsedag” rent praktiskt, och det är lika stort GRATTISMJAU till er grabbar!


Hoppas ni alla fått önskade presenter! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vi firar Maurice, Max och Måns idag!!!”

  1. ♫♪♫♪♫♪ Mjau må de leva, Mjau må de leva, Mjau må de leva uti hundrade år!!! ♫♪♫♪♫♪

    Håller tassarna för underbara födelsedagskalas och fina presenter, helst presenter i lagom stora kattonger!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *