Att inte kunna komma in i bloggen igår var hemskt!

Igår upplevde jag under en halv dag hur det kunde vara att ha ett liv utan blogg! Det var inte roligt, kan jag jama! Så kort och gott: Jag har blivit bloggberoende…

Och bloggberoendet – att själv få tassa i bloggen alltså, skriva inlägg, svara på kommentarer, leta efter material och fakta – det är som att andas och få blodet att pulsera!

Bara att ägna en stund till att hitta rätt bilder eller statistik, mjau, vad som än behövs för att bygga en artikel och fylla ett diskussionsämne, det gör mig glad och väl till freds! Visst är det jobbigt ibland att brottas med de tunga och sorgliga berättelserna eller nyheterna, men de måste också få komma med.

Likaså är kontakten och återkopplingen till läsande katter i kommentarer och mail helt ovärderlig! Det kommer in bloggtips och åsikter och viktiga synpunkter som jag fäster stor vikt vid. Vilklet fanTASStiskt nätverk av nyhetskatter det finns runtom mig!

Och viktigast av allt: Insamlingarna med stödpengar till andra katter, som kattbloggosfären hjälper mig att få ihop – det finns inte jam nog att uttrycka hur fint det är! Tack för att ni finns!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Att inte kunna komma in i bloggen igår var hemskt!”

 1. Värre beroende kan man ha. 🙂

  PS matte var seeeeen med att skicka in kosing till banden, men hon fick tummen ur i söndags. GunBos eller likn lämnade hon som meddelande. Om ni undrar över någon konstig insättning.

  1. Mjau, vi har hittat den! Band är packade men jag vet inte om matte hunnit till posten än med dem! NosPuss Wikki

 2. Tack för att DU finns!
  Du blev snabbt en av mina favoritbloggar när jag hittade dig 🙂
  Jag kommer in och läser minst en gång om dagen.

  Kram kram!

 3. Förstår precis! Vi har varit utan blog och internet i fleera dagar, ända sen i söndags när modemet dog. Såå besvärligt att inte kunna läsa vad kompisarna har för sig. Men nu funkar allt igen.
  Tack för allt jobb du lägger ner!

  1. Tack själv! Du har ju hjälpt till genom din matte – och myntaleksakerna vi fick kommer att vara med bland lotterivinsterna nu i helgen – någon kisse kommer säkert att bli glad för dem! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *