Idag ska vi fira matte lite i förskott

Matte fyller år på tisdag MÅNDAG – men vi firar henne lite med släkten idag redan!
Hon har gjort sin fina födelsedagstårta själv:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Idag ska vi fira matte lite i förskott”

  1. Mjau, det var lite svårt men till slut så gick det att hacka loss tårtbitar! Nej jag skojar – tårtan var hur mumsig som helst och alla tog för sig! NosPuss Wikki

  1. Mjau, god var den också! Matte gjorde först en riktigt smetig kladdchokladkaka med grovhackad mörk choklad i. Sedan vispade hon grädde (Helt utan socker i) och strök ett tunt lager på kladdkakan. På det lade hon en skiva maräng (Sådan man kan köpa färdig i 2pack) och sedan mer vispar grädde, och så tårtmarsipanen överst. Finfint blev det och jag fick slicka gräddsleven! NosPuss Wikki

  1. Mjau, hon fick lite paket redan idag i alla fall av släkten. Men husses och våra paket sparas till ”rätt” dag dvs den 27e! NosPuss Wikki

 1. Stort grattis till matte i förskott! Här ställer vi oss alla fyra på rad med gladsvansarna i vädret och jamar HURRJAM, HURRJAM, HURRJAM, HURRJAM
  *nosbuffar*
  (matte hälsar grattis också)

  1. Mjau, matte köpte ett tårtlock färdigt i vitt marsipan, och sedan ett stycke mörkblå marsipan som hon kavlade ut tunt… Så skar hon ut en avbild utav det blå av hjärtekatten från vår reklam till Hittekattsbandet på fri hand! Hon är riktigt konstnärlig emellanåt, matte! NosPuss Wikki

 2. ♪♪♫♪♫ ♥-liga kattulationer i förskott! ♪♪♫♪♫ Tårtan var fantastiskt vacker och det lät som om den var sprängfylld med mumsigheter. Särskilt vispgrädden lockar en liten kattnos… 🙂 Kurr och burr.

 3. Våra lurvigaste kattulationer till Matte! Vilken fin tårta hon gjort!! Kanske kan bli nästa projekt – Hittekattstårtan till förmån för behövande. Lokala bagerier bakar och betalar in provision till kontot.

  Kattulationsnosgos!

   1. Mjau, undrar om man skulle kunna kontakta Delicato? De har ju världens bästa täckning när det gäller butiker. Tala om att det skulle bli pengar till hemlösingar, för vem vill inte lyxa till det men en god och vacker tårta speciellt som den dessutom för med sig något gott och inte bara sätter sig på köparens midjemått. *fniss*

    1. Mjau, man får allt ta och bygga vidare på idén – fast mattes tårtrecept är mycket godare än delicatos! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *