Se mig!

Så här försynt kan en vacker katt be om uppmärksamhet:
httpv://youtu.be/8fwXeBCMrT4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Se mig!”

    1. Mjau, mattes gammelkatt Mjurre på Landet (Numera änglakatt…) han hoppade ned i badkaret och satte igång att krafsa ljudligt om han inte fick snabba svar på sina jam! Gissa om det lät i plåtbadkaret! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *