Vi tänker ReleaseFesta hela eftermiddagen…

…och en bra bit in på kvällen! Välkommen Alice, Wilma, Mårrgan och Bosse! Vid stiliga ni är, pälsarna glänser!!!

Och Stationskatterna Findus, Rasmus och tjusiga Isak! Jag tror några gäster har inspirerats lite av allt glitter på Melodifestivaltävlingen igår?

Max och Måns dock som alltid i svarta kostymer – snygga!

Halloj, allihop, hur många vill leka SvansKull eller GömmaMyntaBollen? Så vi får lite bus innan vi tar itu med nästa omgång god mat! Det finns myntadrinkar också om någon blir törstig!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vi tänker ReleaseFesta hela eftermiddagen…”

  1. Hunden Cindy här;)

    Har plockat med mig mina vänner Thindra, Tudor och Billy för att tassa in hos er för att fira. Jag är ju en liten och snäll vovve i storlek med katterna så jag kan nog smälta in 😛 Vi missade ju limon så vi snodde mattes cykel. jag har ju varit med henne och cyklat några gånger så jag visste hur man gjorde. Visade Billy och Tudor hur man trampade så de fick ta varsin trampa och jag styrde. Thindra slängde vi ner i cykelkorgen;)

  2. Man börjar ju bli proppfull nu… av både det ena och det andra… *blink* Men oroa er inte jag är med till sista jamet och svansdansen… 🙂 Fullt ös och klös gäller!
    Tassklappar

    1. Har du fått gå ut, vad härligt! Måste kännas underbart! Jo då här finns mycket gott kvar, bara att jamma med! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *