Lite dessert kanske? Partyt fortsätter!

Mjau, det kom just en ung kurrespondent från KattPosten och gjorde en intervju!
Och jag har fått lämna en Tassograf! *nosrodnar*

Men det är  ju faktiskt Matte som ska ha äran av att ha skapat min nya hemsida – med egen domän och allt! Hon finslipade de sista detaljerna till långt efter midnatt, så idag är hon trött. Därför har hon fått special-ledigt, men det berättar vi mer om senare.

Nu tar vi lite eftermiddagsfika!

Välkommen jamar vi också till fler gäster som tassat in: Jippi, Mynta och Goe, vackra som Hollywoodstjärnor! Och tuffingar från storstaden: Basco, Soya, Chili, Arwen, Harissa, Sambal och Cinnamon! Vi har faktiskt en mycket rar hundgäst också, vår vän Cindy, och hon har med sig katterna Thindra, Tudor och Billy – de missade limon så de tog mattes cykel!!? Strongt tassat! Och i vitt skjortbröst som en sann gentlekatt kommer redaktörskatten Frasse också! Ska vi dansa? Här är min tass!

Å vad jag är glad att mitt ReleaseParty blivit så lyckat! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Lite dessert kanske? Partyt fortsätter!”

 1. OJ så många vi är… Tassarna i taket katter 😉
  Vem skulle våga dricka ur kaffet med den gulliga katten??? Inte våran matte i alla fall. HUR gör man sånt???
  Muslings-muffinsen ser jättesmaskiga ut *slickar munnen*

  =^.^=

  Nosbuff

  1. Mjau, den där latte-konsten är fascinerande! Men vill man ha det mumsiga så slickar man nog i sig lattekatten också! NosPuss Wikki

 2. Nä, kaffet får vara men en lite musling slinker allt ner. *mumsar*
  Svansdansar av glädje över utepatrullernas återkomst! Och partyt så klart!

 3. Ohh! Vi kommer springande! Sena som vanligt, men Indra skulle apeslut glufsa i sig bådemin och hennes egen lunch! ÅHHHH vad gott det ser ut alltihop! Den dära vita fisken…..mmmmm mums för en liten Bastian…..men passopp för Indra hon länsar faten!

  Glada spinn från

  Indra o Bastian

 4. Hallelååå…. vart tog min tassentar vägen? Jag var ju här lagom till gofikat idag? Och bjöd ju upp vackra Wikki till svansdans, eller hur? Har jag drömt det?
  Nåjam, tack för kaffet Wikki och för dansen.
  NosGos och lycka till med nya domänen.

  1. Mjau, jag hinner knappt med att lägga upp kattentarerna! Tack för dansen, du är en ypperlig dansör minsann! Show quality, hörde jag hur de viskade! ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *