Framgångar

Vi behöver så väl de positiva beskeden, de lyckade kattärendena och de glada återseendena för att orka den grå vardagen. Här kommer några:


FERO och FORMBY har fått en egen husse! Dessa underbara röda pojkar har varit så länge på Örebro Katthem, sedan julen 2008 – nu har de fått flytta äntligen! Lycka till, killar! Ibland är rätt människa värd att vänta på!

Katten Theos operationssår har läkt fint och han har blivit god vän med de två skogisarna och hunden, här gosar han med matte:

…och Pepsi håller på att få tillbaka sin matchvikt igen efter tiden i skogen:

…och så håller vi tassarna och hoppas att Nalles Polarn kommer till rätta! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Framgångar”

  1. Åh, tack Wikki för lite goda nyheter, det behövdes verkligen efter de sista dagarnas hemska nyheter! Man blir så bedrövad av att läsa om hur en del människor behandlar sina djur. Men det värmer så gott i hjärtat att läsa om lite lyckliga slut! *kurr*
    *nosbuffar*

  2. Jag minns när jag var med och hämtade er pojkar….Skönt att ni äntligen har fått egen husse och att ni fick vara tillsammans! Lycka till Fero och Formby!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *