Vass katt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vass katt”

  1. *fnissjam*
    Oj vad vi skrattade gott åt bilden! Men det ligger en hel del sanning i den också, man kan betydligt mer än vad man tror…
    *nosbuffar*

    1. Mjau, om inte annat så är det ju som mattes morfarsmor sa om katter som liten: ”Den e vass i botten!” ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *