Upphittad…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Upphittad…”

  1. Ha ha, såg ungefär samma här hemma vid ICA fast den var på svenska och där stod det att det var en hund 😉 Och denna hund var intagen och satt under soffbordet på bilden.

  2. Matte hälsar och tackar för gapskrattet *fniss*.

    Tass från Imma, abbemissa.

    PS. Hoppas Tasseriet är slut snart, för Rafael tjatar ihjäl mig… de har ju ingen dator i novisiatet just nu, så jag måste kolla åt honom, jamar han. Puh! DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *