Tipsad

Jag har fått lite tips från vänliga medkatter hur jag ska kunna lösa den omdiskuterade matsituationen hemma – nämligen genom att demonstrera!

Mina försök på den fronten har dock bara bemötts med ett fnitter från matte. Jag tror hon fortfarande är påverkad av sin envisa förkylning…

Hon menar nämligen att det snarast är enligt den nedre bilden som min demonstration tar sig uttryck.

Jag förstår inte vad hon menar??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tipsad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *