Ransonering?

Så länge Stora matte hälsar på hos oss så kan en stackars katt få äta sig mätt. Sedan åker hon hem och då inför husse och matte något som heter ”lagom mycket mat”…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ransonering?”

 1. Oförskämt!! Det ser väldigt LITE lagom ut, absolut inte lagom MYCKET!
  PROTESTERA, skriv plakat och banderoller, skapa en FB-grupp!
  Vi kan skicka lite mat när det tryter… Stackare!
  Tröstbuffar

  1. Plakat kommer! Men vi saknar inte mat, det finns en hel hink. Det är tilldelningen som är obegripligt gles! TassKram Wikki

  1. Nyttigt för min figur, säger våra människor. Vaddå figur? Den syns ju inte pga all min päls!!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *