Lek med picnik innan 19 april!

Den 19/4 stängs det härliga bild-lek-programmet PICNIK ned och försvinner! Passa på och lek med dina foton innan dess! Se bara här vad jag gjorde med ett enda foto igårkväll:
 Låtsades dyka!
 Blixtrade!
 Blev kär?! Och:

Ända tills programmet läggs ned är nu också alla funktioner gratis! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Lek med picnik innan 19 april!”

  1. Åhh va duktig du är kompis på den där picnik saken.. Jag försöker också men har inte alls blivit lika duktig.. Jag måste träna och fixa massa innan April.. Ojoj *utmattad*. Nosbuff

  2. ”Wow, det här ska bli kul” hojar mina människor! Bara de inte gör om mig till en hund eller något…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *