Puh vilken dag!

Jag har haft fint besök, vill jag lova! Men matte är så mosig av sin förkylning att hon inte ens kom sig för att passa på att föreviga på bild – när allt annat annars fotograferas? *suck*

Jo minsann Klosterkatternas matte och gammelmatte kom och hälsade på!!! Och hade med sig en spännande kattong som  jag inte får hoppa ned i. Bräckligt innehåll, blev jag varnad! Men vi ska packa upp den i morgon, varsamt!

Sedan åkte alla människor till marknaden idag också – det var rena bloggkatträffen där hos Sören! Men troligen får ni spana efter kommande foton på Linnsens och Klosterkatternas blogg angående det, för inte heller här hade mina människor kameran på…  *suck igen*

Men nu är Hindersmässan avslutad, och Sören Nalle och Lasse ska rulla hemåt igen med sin marknadsvagn. Kvar hos mig är ett oerhört stort ansvar! Nämligen att räkna Sörens Klappslantar, som Örebro katthem ska få!!!

Tack alla marknads människor som räckt ut givmilda tassen!  Ur Sörens berömda katthjälpsbössa har sammanlagt tömts hela 1 274 kronor!!! ♥ ♥ ♥ Massor av kurr kommer från Örebro Katthems katter!!!

(Och ett litet varnande fräs åt den som lagt i två värdelösa 50-öringar. Din katt kommer att kissa i dina skor när du kommer hem!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Puh vilken dag!”

 1. Vill minnas att om man läggen en kopparslant under en gryta där man kokar något i så kokar det inte över. Fast det ska nog funka bäst på vanlig svensk spis med gjutjärnsspis. Som ett test till de två femtioöringarna.

 2. Mattarna var alldeles lyriska när de kom hem och berättade att de fått träffa dig och Nova och Sören – tänk, att det var DET de gjorde i Örebro idag! Jam, de hade förstås berättat att de skulle träffa dina mattar, men att de också skulle få möta dig… undra på att de tycker att de haft en riktigt bra dag! Och gammelmatte är så stolt över att ha fått ha marknadskatten Sören i famnen, och klappa dig… hm, det är nästan så man undrar om hon inte trivs med att klappa oss här hemma? Fast, det är klart, vi är inga kändiskatter som du och Sören. De skötte sig väl, hoppas jag?

  Tass från Imma, abbemissa, som just tvingat matte att lägga ut fotona från Örebro i vår blogg.

  1. Mjau, det kändes fint att få besök och jag väntar fortfarande på att få kika i den där kattdoftande kattongen! Mattarna skötte sig finfint och räddade ju p-plats med sitt p-tillstånd dessutom, hi hi hi! NosPuss Wikki

 3. Konstigt vad många 2-beningar som har kvar de där värdelösa pengarna för att lägga i insamlingsbössor! Våran mamma hittade ett antal i bössorna på Husdjursmässan. Undrar om de gör det för att få (oförtjänt) beröm för sin godhet av medföljande sällskap? Antagligen samma personer som tycker det är konstigt att människor engagerar sig för att hjälpa oss katter ’när det finns så många människor som behöver hjälp ’ men som sannolikt aldrig själva lyfter ett finger för dem – heller.

  Solen lyser inte på dessa dummingar!:*)

  Nosgos till duktiga Sören som klappat in så mycket pengar till Örebro Katthem!!!! <3

  1. Mjau, det finns folk som ärligt tror att insamlingar får använda dessa avskaffade femtioöringar och växla in dem, men det stämmer ju inte. De har inte metallvärde ens. Tyvärr. Jag funderar på om man kan ha dem till något praktiskt men har inte kommit på nåt! NosPuss Wikki

 4. Sören – min idol, givmild och stilig.
  Jag och min Sambo har också ett litet bidrag till skorna…
  Nospuss

 5. Skäll inte för mycket över Femtioöringarna. Lasse tror att det var ett litet barn som tömde sin börs i bössan. Men kommer du på nåt kul att göra med dom så har Sören fått både Arabpengar, Forinter mm som du kan få. Trevligt att träffa alla och vi ses snart igen.
  Kramisar
  Nalle

  1. Mjau. ibland kan det ju komma från någon som inte vet bättre… Jag tycker i alla fall att det är helt fanTASStiskt resultat och vi spinner berömmande! NosPuss Wikki

 6. Vad jag minns så brukar det vara auktion på en spik eller liknande på Södertälje katthem ibland och även dessa rent symboliska grejerna ger höga bud, så varför inte auktionera ut dessa lite konstiga mynten Sören klapptjänst fått in?! Så de ”värdelösa” mynten på detta sätt får öka i värde,,,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *