Alligatorer – nej tack!

Just nu snurrar en väldigt populär film på Youtube med en katt som tuffar sig mot en vådligt stor alligator – jag  tänker inte visa filmklippet här för jag är så arg på det!! Katten, som är hungrig och försöker komma åt köttet som är utlagt för att locka fram alligatorérna för turisterna, är i akut livsfara att slukas av alligatorn men vad tror du de knäppa människorna runtom gör? Jo, fnissar och flabbar och tycker att det är så lustigt!!! *klös* Dumma människor!

Man ska inte tassas med större ödlor än man rår på! Nä, skippa alligatorfilmen och titta istället på den HÄR LÄNKEN till Daisy the Curly Cat på mötet med en mycket liten ödla!! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Alligatorer – nej tack!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *