Flera…

Först kommer flera vackra svansar:

Man kan ju bara ALDRIG tröttna på vackra svansar, eller hur?! Det här är ”mina livsvänner” beskriver Goliat, ”Till höger, den vita svansen är min. Mitten, den röda svansen tillhörde vår älskade Kalle katten, skogis, som har passerat bron. Vänster den svarta svansen tillhör vår kära goaste Valentin 16 år även han skogis.”

Tack Goliat, nu har jag lärt mig ett nytt fint ord, och det är LIVSVÄNNER… ♥ ♥ ♥

Sedan kommer flera förtydliganden av förkortningen OK:
Ovärderlig Kompis
Ofalsk Kärlek
Omåttligt Kaos
Operativ Kattighet
De två första kommer från Neko och de två sista från ”anonym kattägd”!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Flera…”

    1. Mjau, det var verkligen en mycket bra synpunkt! Vi katter tänker ju inte ens på varandra som olikfärgade. Hm, detta ska jag grubbla vidare på! NosPuss WIkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *