SnöPäls!


Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “SnöPäls!”

  1. Härliga bilder, fick också lite vitt på mig i morse när snön föll, jobbade på att fånga dom där nedfallande flingorna från luften..

    Basco

    1. Mjau, det bara toksnöade! På knappt tio minuter var hela jag vit! Och fågeln jag hade spanat in gick inte på mitt snökamouflage! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *