Nova i sitt fina julhalsband


När vi firade jul på Landet, så glömde Nova kvar sitt fina ”Harry-halsband”… Men nu har hon tassat fram det och går stolt omkring och pinglar lite lagom! Jamarns snyggt!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Nova i sitt fina julhalsband”

  1. Vackert halsband till vacker katt! Ännu vackrare hade varit ett smaragdgrönt halsband till dom fina gröna ögonen.

    1. Mjau, jag tror inte Nova vill byta sitt vinnarhalsband just nu – hon är väldigt förtjust i det! TassKram Wikki
      PS Nova viskar blygt tack för kattplimangen!

    1. Mjau, nu sitter Nova här och buffar på mig och vill ha bilden på Pelle Snyggsvans utskriven! Hon ser väldigt stjärnögd ut. Hmmmm???! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *