Nytt Tasseri till Fj-100??!

Jag har hittat ett skåp här på Landet som är fullt av fina kattiga saker och som jag kan få hämta ingredienser till ett paket i! ”Hemliga Skåpet” kaller matte det för, och det finns saker som doftar både kattmynta och smaskens där inne!

Det finns en kattkoloni i Fjärdhundra nämligen som behöver få hjälp… Nu när kylan biter till har de små ungkatterna där svårt att  klara sig, och infångning är på gång. En kisse är hittills inne och finns i jourhem hos Livbojen:

Är det för tidigt att klura på ett nytt Tasseri?! Vad tycker ni, kompisar och givmilda kattägda mattar och hussar? Ett T6?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Nytt Tasseri till Fj-100??!”

    1. Jam håller med Kattson – kolonikatter kan inte vänta på hjälp, de måste få pengar snabbt! Vi är redo för ett nytt Tasseri och matte har för säkerhets skull ringt din Stora matte för att försäkra sig om saken.

      Tass från Imma, abbemissa.

  1. Ja kom igen o samla in pengar till det här projektet som Livbojen är med och stöttar! Det kan finnas upp emot 15 katthonor som måste kastreras innan våren kommer för då lär det bli en kattexplosion utan dess like! Vi kan bespara många små lidanden genom att ge pengar till kastreringar. Elin som sköter projektet har tidigare stöttat och skänkt pengar till kastrering i Torshälla kolonin, nu bjuder Livbojen igen med en tusenlapp för en av honorna i fj-100 kolonin, det är det minsta vi kan göra för Elin som hjälpt flera katter från Livbojen, hon har dessutom varit jourhem och kämpat på andra sätt för de hemlösa. Nu behöaver allts Elin hjälp med att kastrera katterna som kommer att få fortsäta leva ett fint kattliv där de redan befinner sig. så TASSA på alla kattvänner, alla tassar små blir en STOR fluffig katttass som sträcks ut! Frostiga morrhårshälsningar från Livbojen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *