…och så lite till snygga svansar!

För att behålla temat idag så börjar vi med en svart dam: Sotamurra!
Men sedan kommer en eldig stilig kille, som får vara med också – Bomans Pelle:

Tack kompisar! Och svanstemat fortsätter gärna! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “…och så lite till snygga svansar!”

  1. Härliga bilder, de svansarna gör man gärna *svanshonnör* för 🙂 Ska be matte plåta min – de är faktiskt randig, fast det syns bara i vissa ljusvinklar…
    Tassklappar

    1. Mjau, det är många av oss som har spökmarkeringar och konstiga nyanser som syns i vissa ljus! När jag blev klippt i april, så kom det fram ett randigt fält på mig som inte syns annars! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *