Black Cat Awareness Day

Vi är lite tidigt ute med att proklamera för ”Svarta Katternas Dag” 2012 – men det gäller ju att vara strategisk! Datumet för denna dag är nämligen lördagen den 27 oktober! Tassa in det i din almanacka redan nu!!

httpv://youtu.be/yzKaDi8prgo
Initiativet är från 2011 och kommer från engelska Cats Protection som är landets största katthjälpande organisation. De konstaterade att det i engelska katthem fanns över 1300 svarta katter, och de var bland dem som hade svårast att hitta hem. Genom att ordna en stor kampanj på FaceBook, Flickr och Twitter hade t ex maskoten Billy Noir snabbt över 1600 ”vänner” och bidrag och adoptionsförfrågningar strömmade in! Du kan läsa mer om Black Cat Awareness day HÄR.

”Cats Protection’s vision is a world where every cat is treated with kindness and an understanding of its needs.” Jag håller med till 100%!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Black Cat Awareness Day”

  1. Åhh, det där är något vi uppmärksammar här.. Fast det inte bor någon kolsvart katt här så är det absolut viktigt att inte glömma bort att den dagen finns och att inga svarta innebär otur, det är bara jamars mycket nonsens! Tack för att du tog upp det först av alla i år 😀

    Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *