Fler sköna svansar!

Tetris och Yatzy hos Highlander Tess lägger också svansarna vackert i kors:

Kika också in HÄR på Elises och Evoras sköna sibiriersvansar!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Fler sköna svansar!”

  1. Ibland måste man smyga med vad man känner…
    Speciellt som VISSA smygfotograferar allt man gör!
    Nosbuffar

  2. Vilka härliga tjocka svansar på webbsidan som är länkad! 😀 Kul att ni lade upp bilden på mina två sötnosar också! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *