My own Fluffy Tail


Suddig bild men raffigt svansstuk, eller hur? SvansTemat kan man nosa på hur mycket som helst – tänk vad mycket av vår kattiska identitet som sitter i en väl förd svans!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “My own Fluffy Tail”

 1. Ååh, vilken vacker plym! Jag saknar min…mamma gick lös lite för hårt med borsten :/ Jag fäller en hel del nu. Fått så tjock päls av all utevistelse. 🙂 Men nu saknar jag sommaren, när jag ser din bild. Kommer inte fram till mina favoritklätterträd när snön ligger tjock.

  1. Mjau, jag behöver nog en hel del kamning just nu också… *suck* Men vi har inte minsta gnutta snö heller! TassKram Wikki

 2. Vilken fin svans kompis! Och vilken grej du har startat, svansfotografering ;). Jag tänker jama om det till mamma så hon satsar på att ta kort på våra svansar istället 😀 Nosbuff

 3. ohhh Wikki! Hmmm matte säger att hon borde fota MIN svans nu…den är också jättefluffig, jag kanske kommer upp i din stil nu..hehe jag har vinterpälsen på mig nu…matte säger att hon inte vet om jag är fet eller bara fluffig! fast när hon trycker lite på sidorna på mig blir jag bara hälften så bred! Så de så! Jag är FLUFFIG å inte …tjock…fräääs

  När jag tittar riktigt noga på din svans ser jag att du å jag har väldigt lika svansföring! Hurrjam för oss tjocksvansade!

  Nospussar
  Indra…Bastian hälsar..han har en lång smaaaaaaal svans fnissjam

  1. Mjau jag tror säkert att Bastians svans är exakt så stilig som den ska vara på en kortpälsad kisse! ♥ TassKram Wikki

 4. Extremt tjusig svansföring!!! Önskar jag hade en lika fin bild på en så perfekt gladsvans, men det får bli en från vårt skogsäventyr istället, och då måste man ju ha en lite mer diskret hållning, för att kunna smyga på mususlingar och fjäderkotletter!
  http://i1108.photobucket.com/albums/h409/FruFilur/Pejst/pejst_skog.jpg
  Men det är attans vad en fluffig svans är bra på att plocka upp barr, kåda och myror, har jag märkt!

  *fnissjam* och så får du en bonusbild på det i stort sett okända djuret ”dubbelsvansade åttafotingen utan huvud”
  http://i1108.photobucket.com/albums/h409/FruFilur/hmmm2.jpg

  1. Fniss, de här bilderna måste ju bara komma med på ett blogginlägg, är det ok!!?? *spinner* TassKram WIkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *