Sakta sakta…

httpv://youtu.be/705OzYq7cXU
Fascinerande egentligen hur ett kattsprång ter sig i slow motion – att Lloyd liksom springer uppför den lodräta ytan??! Tänk vad vi katter kan! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Sakta sakta…”

    1. Mjau, det ser ju så cool ut i slowmo! Undrar hur det skulle ha sett ut om det varit jag med virvlandef fluffpäls? (Matte fnissar och säger nåt om studsboll och ”Bounce bounce!”) TassKram WIkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *