Madicken söker en egen vrå!


Den här coola skönheten hittar du hos Livbojen i Eskilstuna! ♥ Hon är en glad ungkatt på cirka 8 månader. I morgon ska hon träffa veterinären och kastreras/märkas/vaccineras – sedan är hon redo att flytta! Har du famnen som behöver en Madick?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Madicken söker en egen vrå!”

  1. Madicken har också en syster/kompis som heter Ronja. De kan med fördel flytta till samma hem eller på skiljda håll, de är fina tillsammans men inte helt oskiljaktiga tror vi.
    Japp imorg skall de möta veterinären för första gången. Hur kan man bara lämna in en sånhär liten sötnos för avlivning för att man skall flytta o inte kan ta med sig katten?!! Har inte vårt samhälle gått lite för långt, skall vi leka ”Gud” när djuren inte passar våra behov, är det inte lite väl lätt att bli av med en katt i dag. Tänk om den här personen får barn och bestämmer sig för att barnet inte längre passar in i livet…förstår ni mina tankar…det känns lite obehagligt att folk tänker såhär…eller ja inte tänker alls kan man väl säga. /Vädrande morrhårs hälsningar Sara på Livbojen!

    1. Mjau, vi hoppas att Madicken och Ronja kan hitta någon som förstår att sina katter har man att älska och att älskas utav kanske 10-20 år framåt!!! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *